Όμορφα μαλλιά, είναι τα υγιή μαλλιά!

Γεια σας, είμαι η Μάνια και σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πολύ σημαντικό θέμα, την υγεία των μαλλιών μας και πως να τη διατηρήσουμε μόνοι μας, μέχρι την επόμενη επίσκεψη μας στο κομμωτήριο.  

Σίγουρα ένα χρώμα από τα trends της εποχής, ένα κούρεμα η ένα καλά χτενισμένο μαλλί, τα κάνει όλα να φαίνονται τέλεια.

Είναι όμως τέλεια;

Η υγεία των μαλλιών μας, ξεκινά από εμάς, βαθιά από εμάς, από την καλή υγεία του οργανισμού μας. Αφού λοιπόν φροντίσουμε να έχουμε μια καλή υγεία και διατροφή πάμε να δούμε μερικά tips υγείας και ομορφιάς των μαλλιών μας:

● Τα μαλλιά σας λατρεύουν το καλό βούρτσισμα! Το βούρτσισμα πρέπει να γίνεται με πολύ φροντίδα και ηρεμία ώστε να ηρεμούν τα μαλλιά και να παίρνουν ενέργεια από εμάς. Φροντίζουμε να έχουμε μια καλής ποιότητας βούρτσα και βουρτσίζουμε τμηματικά τα μαλλιά από τις άκρες και σιγά σιγά προς τις ρίζες, ποτέ αντίστροφα για να μην προκαλούμε κόμπους και βλάβες. Καλό είναι να βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας πριν τον ύπνο και πριν το λούσιμο.

● Το λούσιμο, πρέπει να γίνεται με προϊόντα κατάλληλα για τα δικά μας μαλλιά. Ότι επιλέγουμε πρέπει να είναι αποτελεσματικό για τις ανάγκες τις τρίχας μας. Ζητήστε από τον σύμβουλο κομμωτή σας να σας προτείνει το ιδανικό σαμπουάν, conditioner ή μάσκα για εσάς. Ο κομμωτής σας θα σας βοηθήσει τόσο στην επιλογή των σωστών προϊόντων όσο και για τη σωστή χρήση και ποσότητα τους. 

Φροντίζουμε την υγεία των μαλλιών μας γιατί είναι το ίδιο ξεχωριστά όσο εμείς!

Είμαι η Μάνια και σας ευχαριστώ που για άλλη μια φορά διαβάσετε το άρθρο μου. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *