Λαμπερά μαλλιά γεμάτα υγεία.

Γεία σας,

Είμαι η Μάνια, hair expert των κομμωτηρίων Helena Milanou τα τελευταία 25 χρόνια και manager του κομμωτηρίου στον Πειραιά. 

Θεωρώ την κάθε γυναίκα μοναδική και ξεχωριστή όπως και τα μαλλιά της και έτσι μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους ~ κάθε φορά μια νέα εμπειρία για εμένα και για εκείνες.

Μια συχνή συζήτηση που έχουμε στο κομμωτήριο, είναι για αυτά τα τόσο τέλεια λαμπερά και γεμάτα χρώμα μαλλιά που βλέπουμε στις φωτογραφίες ή στο δρόμο ~ λογικό, ποια από εμάς δε ζηλεύει όταν βλέπει ένα χρώμα ζωηρό, λαμπερό με διάρκεια;

Ας δούμε μαζί κάποια πολύ απλά αλλά σημαντικά βήματα που θα μας δώσουν αυτό το αποτέλεσμα: 

● Τα μαλλιά μας δεν αρκεί να φαίνονται υγιή αλλά και να είναι. Αυτό σημαίνει συχνό κούρεμα και ανάλογα τις ανάγκες των μαλλιών, ενυδάτωση ή αναδόμηση. Μαλλιά αφυδατωμένα η με ψαλίδα δεν έχουν ζωντάνια, λάμψη και διάρκεια στο χρώμα.

●Η σωστή επιλογή colorist είναι πολύ σημαντική. Ο κομμωτής που θα αναλάβει το σπουδαίο έργο της φροντίδας του χρώματος των μαλλιών σας πρέπει να είναι άρτια εκπαιδευμένος, έμπειρος και να χρησιμοποιεί τα νούμερο 1 ποιοτικά προϊόντα για τα μαλλιά σας. Όσο πιο ποιοτικά καλλυντικά και τεχνολογικά εξελιγμένα είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο κομμωτής σας, τόσο περισσότερο οι τεχνικές του χρώματος θα σας αποζημιώσουν με το αποτέλεσμα.

●Η φροντίδα των μαλλιών στο σπίτι είναι αυτή που θα διατηρήσει και θα συνεχίσει να αναδεικνύει τη λάμψη, τη ζωντάνια και την υγεία των μαλλιών σας μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Φροντίζουμε να προμηθευόμαστε πολύ καλής ποιότητας σαμπουάν και οτιδήποτε άλλο μας προτείνει ο κομμωτής μας ότι είναι κατάλληλο για τα μαλλιά μας.  

Είμαι η Μάνια και σας ευχαριστώ που διαβάσετε το άρθρο μου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *